Behandling af terrazzogulv

Skal du bruge professionel behandling af terrazzogulv i bl.a. Slagelse, Ringsted eller København, er vi hos HØNG TERRAZZO ApS klar til at hjælpe dig. Vi er et erfarent firma, der i mere end 16 år har leveret flotte resultater til rigtig mange kunder.

Har du et gammelt terrazzogulv eller -bord, der trænger til en kærlig hånd, kan vi med en grundig behandling genskabe værdien i det nydelige terrazzolook. Vi bruger specialudviklet diamantværktøj til behandling af terrazzogulv, da det gør os i stand til at udføre vores arbejde perfekt.

Det er meget dyre værktøjer, som kræver ekspertise at anvende, men som giver det klart bedste resultat. En konventionel murer kan ikke udføre det korrekt, præcist og flot nok, da det kræver uddannede fagfolk, som har de rette kompetencer inden for støbning, slibning, reparation og behandling af terrazzogulv.

Professionel behandling af terrazzogulv holder længere

Trænger det gamle, slidte terrazzogulv til en behandling, er du bedst tjent med en professionel behandling, da det holder længere og bedre. Vi kender de unikke blandingsforhold af sten, stensammensætning, størrelse på stenene samt hvilke andre materialer, der skal bruges for at udføre en behandling af terrazzogulv, så dit terrazzogulv kommer til at se ud som nyt.

Terrazzo er et yderst holdbart og slidstærkt materiale, men selv mange års brug og slid sætter sine tydelige spor. Rengøringsmidler tærer på overfladens styrke, da syre og eddike er skadeligt. Vi kan derfor overfladebehandle gulvet, som sikrer, at det holder i mange år frem samt bibeholder sin flotte glans.

Kvalitet frem for alt i vores arbejde

Når du bestiller behandling af terrazzogulv hos os, kan du være helt sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi lever af glade kunder, og vi bestræber os på at udføre et perfekt stykke arbejde hver eneste gang.

Vi tager os kærligt af dine gulve, borde, vindueskarme og andre specialstøbninger i terrazzo, og vi garanterer for kvaliteten af vores arbejde. Vi er klar til at hjælpe dig med din opgave - uanset størrelsesorden. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 24 82 54 20 eller send en e-mail til bsdiamantteknik@mail.dk

GRATIS TILBUD PÅ  BEHANDLING AF TERRAZZOGULV

Ønsker du et tilbud på behandling af terrazzogulv? Send os en besked via. formularen og vi vender tilbage til dig inden for kort tid. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HØNG TERRAZZO ApS

CVR: ​29174962

Krogvejen 44 | 4281 Gørlev

Tlf.: 24 82 54 20 | Mail: bsdiamantteknik@mail.dk