Terrazzogulv i særklasse

Søger du professionel støbning af terrazzogulv i eller omkring bl.a. Slagelse, Ringsted eller København, er du kommet til det helt rette sted. Hos HØNG TERRAZZO ApS tilbyder vi både støbning, slibning, reparation og behandling af terrazzogulv i særklasse. Vores mangeårige ekspertise i branchen sikrer dig en rigtig god kvalitet, da vi forstår at levere et perfekt resultat hver gang. Skal der ske noget nyt i badeværelset, køkkenet eller måske opgangen, kan du få et helt unikt look med et flot terrazzogulv.

Trænger dit terrazzogulv til en slibning?

Terrazzogulve er helt unikke, da vi kan sammensætte en blanding efter dine ønsker. Har du i forvejen et terrazzogulv, tilbyder vi en grundig og effektiv slibning heraf, da det på et tidspunkt får brug for en overfladebehandling, som effektivt kan fjerne alle kalkpletter, og vil få det til at se ud som nyt igen. Har du et gammelt terrazzogulv, der har været udsat for skader, kan vi udbedre det, således at det vil fremstå flot.

Solidt og slidstærkt materiale

Der er en god grund til, at man i årevis har anvendt et terrazzogulv på badeværelser og i opgange i lejlighedskomplekser og boligblokke. Det er et meget solidt og slidstærkt materiale, som har en rigtig god holdbarhed i mange år. Det er nemt at reparere og slibe - modsat mange andre typer gulve, som let bliver ødelagt. Overvejer du, om du skal investere i et flot terrazzogulv, 

kan vi hjælpe dig med gode idéer til, hvordan det skal se ud, og hvilke materialer vi kan anvende for at give det præcis det udseende, du ønsker.

Hvad koster terrazzogulv?

Pris på et terrazzogulv kan variere efter størrelse og produktet. Vi leverer solide gulve i høj kvalitet, så kontakt os endelig, hvis du vil have et uforpligtende tilbud og en god pris på din opgave. Du er velkommen til at kontakte os ved enten at ringe på telefon 24 82 54 20 eller skrive på e-mail bsdiamantteknik@mail.dk.

FÅ ET GRATIS TILBUD

Ønsker du et tilbud på Terrazzogulv? Send os en besked via. formularen og vi vender tilbage til dig inden for kort tid. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FARVEPRØVER​

KØKKEN​

HØNG TERRAZZO ApS

CVR: ​29174962

Krogvejen 44 | 4281 Gørlev

Tlf.: 24 82 54 20 | Mail: bsdiamantteknik@mail.dk