Reparation af terrazzogulv

Har du brug for reparation af terrazzogulv, tilbyder vi hos HØNG TERRAZZO ApS grundig professionel reparation i områder bl.a. Slagelse, Ringsted og København. Vi er specialister i alt, der har med terrazzo at gøre, da vi i mere end 16 år har glædet mange kunder med nogle flotte resultater, som gav deres gulve fornyet glans og vitalitet.

Terrazzo er et meget stabilt og holdbart byggemateriale, og blev brugt meget i særligt 70’erne. Men ligesom beton, der kan revne, har et terrazzogulv behov for reparation, når det med tiden bliver udsat for så megen slitage, at det begynder at se grimt og slidt ud. Lad os om reparation af dit terrazzogulv og få et gulv tilbage, der ser ud som nyt.

Det kræver ekspertise at udføre reparation af terrazzogulv

Rigtig mange tyer til reparation af terrazzogulv ved at bestille en konventionel murer som forsøger at lave en blanding, der kan reparere et beskadiget gulv, der er støbt i terrazzo. Men det bliver aldrig det samme. Kvaliteten og ikke mindst det færdige resultat bliver aldrig på højde med, hvad en professionel fagmand, der har speciale i terrazzo, kan gøre.

Derfor tilbyder vi vores mangeårige ekspertise, således at du får et perfekt gulv, der får det velkendte og populære terrazzo-look tilbage. Har du brug for hjælp eller sparring, er vi klar til at rådgive dig til den rette løsning angående reparation af terrazzogulv

Derfor tilbyder vi vores mangeårige ekspertise, således at du får et perfekt gulv, der får det velkendte og populære terrazzo-look tilbage. Har du brug for hjælp eller sparring, er vi klar til at rådgive dig til den rette løsning angående reparation af terrazzogulv.

Kvalitetsreparation af kyndige fagfolk

​Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som har stor erfaring med både støbning, slibning, behandling og reparation. Vi har fokus på at levere en rigtig god kvalitet, så du får det ønskede resultat.

Vi sørger for, at du får en rigtig god service og behandling, og at vi lever op til dine forventninger. Der er ingen opgave, der er for stor eller lille, så kontakt os endelig, hvis du har et terrazzogulv, der trænger til en kærlig hånd.

Vi er klar til at give dig en god og gratis pris på reparation af terrazzogulv, og du får selvfølgelig en konkurrencedygtig pris. Du er velkommen til at give os et kald på telefon 24 82 54 20 eller sende en e-mail til bsdiamantteknik@mail.dk.

GRATIS TILBUD PÅ REPARATION AF TERRAZZOGULV

Ønsker du et tilbud på reparation af terrazzogulv? Send os en besked via. formularen og vi vender tilbage til dig inden for kort tid. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HØNG TERRAZZO ApS

CVR: ​29174962

Krogvejen 44 | 4281 Gørlev

Tlf.: 24 82 54 20 | Mail: bsdiamantteknik@mail.dk