Slibning af terrazzogulv

Har du brug for et dygtigt og professionelt firma til slibning af terrazzogulv i Slagelse, Ringsted eller København, er vi hos HØNG TERRAZZO ApS et foretagende, som har mere end 16 års erfaring med behandling, reparation, støbning og slibning af terrazzogulve.

Har du et terrazzogulv, der er blevet slidt med årene, kan det komme til at se misfarvet og beskidt ud. Det kræver grundig vedligeholdelse at bevare et gulv, der er lavet af terrazzo, hvorfor vi tilbyder en omhyggelig og effektiv slibning af dit terrazzogulv, så det ser pænt og nydeligt ud igen.

Genskab værdien med en slibning af terrazzogulv

For at få bugt med slid, kalk og snavs, skal der en grundig slibning til. Vi har de helt rette maskiner og materialer, som der kræves for at kunne slibe det perfekt til. Vi har glædet mange kunder gennem årene med et flot resultat, hvorfor også du bør få slebet dit terrazzogulv, hvis det ser medtaget ud.

Har dit gulv i årevis været udsat for sæberester, gulvrens og alle mulige vaskemidler, som indeholder syre og eddike, kan en slibning af dit terrazzogulv sandsynligvis redde det. Vi genskaber værdien af gulvet, så du får et terrazzogulv, der igen ser flot ud.

Vi tilbyder også at slibe terrazzoborde

Hos HØNG TERRAZZO ApS er vi et alsidigt firma, der er eksperter i alt, der har med terrazzo at gøre. Derfor tilbyder vi også professionel slibning af terrazzoborde, så du får et flot bord, der har den velkendte, blanke overflade igen. Det er ganske naturligt, at terrazzo falmer lidt på overfladen, som tiden går, og det bliver brugt meget

Men der skal ikke mere til end en grundig og effektiv slibning af dit gulv eller bordplade. Vi bruger specialudviklet diamantværktøj, således at vi får det flotteste resultat.

Har du et gammelt terrazzogulv eller et bord i terrazzo, der trænger til en slibning?

Kontakt os for sparring, rådgivning og pris

Vi tilbyder både sparring og rådgivning, så vi sammen finder en god løsning til dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan ringe til os på telefon 24 82 54 20 eller skrive til os på e-mail bsdiamantteknik@mail.dk.

GRATIS TILBUD PÅ SLIBNING AF TERRAZZOGULV

Ønsker du et tilbud på slibning af terrazzogulv? Send os en besked via. formularen og vi vender tilbage til dig inden for kort tid. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HØNG TERRAZZO ApS

CVR: ​29174962

Krogvejen 44 | 4281 Gørlev

Tlf.: 24 82 54 20 | Mail: bsdiamantteknik@mail.dk